College Tour

Als u aan College Tour denkt, dan denkt u misschien aan Twan Huys of Matthijs van Nieuwkerk, maar ook het Scheldemond College start met zijn eigen College Tour!

Op donderdag 10 oktober van 15.15 – 16.15 uur organiseren we onze eerste Tour in een serie van 4 dit schooljaar, een primeur voor ons, voor Zeeland. Steeds staat er een andere succesvolle Zeeuw centraal. Deze zal in principe geïnterviewd worden door iemand van Omroep Zeeland.

 

Onze eerste belangrijke gast is de heer Henk van Koeveringe, o.a. oprichter van Roompot Vakantieparken en hoofdsponsor van de JVOZ als eigenaar van ZIB. Hij zal geïnterviewd worden door Ariane Lafort en door onze leerlingen.

Onze leerlingen, maar ook onze collega’s maken op deze manier kennis met Zeeuwen die een bijzondere prestatie hebben geleverd en mogelijk als voorbeeld kunnen dienen. Een belangrijke bijvangst is ook dat ze hierdoor een beter beroepsbeeld kunnen krijgen en ervaren dat er meer komt kijken dan alleen een diploma om succesvol te zijn.

Voor de leerlingen van de bovenbouw Havo/Vwo met economie in hun pakket is deze bijeenkomst verplicht, andere leerlingen zijn van harte welkom !

 

Deze middag zal mede vorm gegeven worden door onze MTV leerlingen wat betreft licht en geluid. Voor hen een mooie gelegenheid om hun kennis in praktijk te brengen. Wat de catering betreft zullen de leerlingen van meneer Van Dijk hun steentje bijdragen.

 

Onze tweede gast is ook al bekend: Bas Kennis , toetsenist en gitarist van BLØF, zal op 10 januari zijn opwachting maken.

Vindt u het leuk om te komen? U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.