Corona-update

Alle ouders/verzorgers en leerlingen hebben onderstaande brief van ons ontvangen. De ouders en leerlingen van examenklassen en havo-4 en vwo-5 hebben een aparte brief ontvangen met daarin specifieke informatie.

Geachte ouders/ verzorgers en leerlingen,

Dinsdagavond is tijdens de persconferentie over het voortgezet onderwijs, volgens verwachting, de lockdown verlengd tot 9 februari. Een ruime week later heeft het Zuiden krokusvakantie; het lijkt ons niet uitgesloten dat die week veiligheidshalve nog wordt “meegepakt” en wij dus vanaf 22 februari op z’n vroegst weer opengaan voor alle leerlingen. Dat betekent dat wij het online-onderwijs nog veel langer moeten volhouden dan aanvankelijk was aangekondigd. 

Tevens is de anderhalvemeter-maatregel geïntroduceerd, nu ook voor leerlingen onderling. Dat betekent dat wij de fysieke lessen voor de examenklassen en de praktijklessen daarop hebben ingericht. 

Wij wensen u en uw zoon en/of dochter heel veel sterkte de komende tijd en vooral uithoudingsvermogen en een opgewekt gemoed! 
Veel dank voor alle inspanningen die u zich getroost hebt om ons te ondersteunen in het online-onderwijs. Wij hopen dat u op tijd aan de bel trekt wanneer zich met betrekking tot uw zoon of dochter problemen voordoen.

Met vriendelijke groet,

Ludo Heesters, locatiedirecteur