Is het werken in het onderwijs iets voor jou?

Neem een kijkje op de website lesgeveninzeeland.nl. Het platform is 14 februari gelanceerd en onze school speelt er een actieve rol in.

De website geeft voorlichting over de diverse mogelijkheden die er zijn om aan de slag te gaan als leerkracht of docent in het Zeeuwse onderwijs. Het platform is een samenwerking van het po, vo, mbo en hbo in Zeeland.

Lesgeveninzeeland.nl heeft een wervende insteek. Met als doel om nieuwe studenten, zij-instromers en ervaren leerkrachten te werven in Zeeland, Vlaanderen en buiten Zeeland en zo de verwachte tekorten te pareren. Je vindt op de website onder andere:
• antwoorden op vragen die leven bij de doelgroepen
• alle onderwijsvacatures in Zeeland
• inspirerende verhalen van Zeeuwse leerkrachten en docenten, informatie over het wonen en werken in Zeeland voor de doelgroepen buiten onze provincie.

Regionale Aanpak Lerarentekort (RAL)
De website is onderdeel van deelprojecten vanuit - en wordt gefinancierd door - de toegekende subsidie van het programma Regionale Aanpak Lerarentekort (RAL). Andere deelprojecten zijn onder andere: mobiliteit binnen het onderwijs, professionalisering en innovatie.

www.lesgeveninzeeland.nl