Inleveren studieboeken examenleerlingen

Vrijdag 21 juni moeten de schoolboeken worden ingeleverd. We ontvangen dan ook graag de twee lockersleutels en de iPad (voor VMBO/MAVO4)

inleveren boeken

Het inleveren is deze dag bedoeld voor alle examenleerlingen en vindt plaats in de gymzaal van gebouw Wielingen. En wel volgens onderstaand schema:

 

09.00 - 09.30 uur                    VWO 6 en HAVO 5

09.30 - 10.30 uur                    @VMBO 4 en M@VO 4                                           

 

Wij verzoeken u deze tijden aan te houden, dan loopt de zaak vlot voor iedereen.

De boeken dienen op volgorde van de innamelijst te liggen en horen er netjes uit te zien, ontdaan zijn van kaftpapier en losse briefjes etc.

 

De iPad (indien van toepassing) moet volgens overeenkomst (opgeschoond, zie hiervoor de bijlage) ook ter plaatse worden ingeleverd. Deze moet schadevrij terug naar de leasemaatschappij. Je kunt deze echter ook voor de actieprijs van € 50,= kopen, graag direct betalen! Let op: bij niet-inleveren, niet-betalen of inleveren met schade is de rekening minimaal € 107,69 (dit is het bedrag wat de school moet betalen aan de leasemaatschappij). Download onderstaande link met de omschrijving wat je moet doen voordat je een iPad inlevert. 

 

De twee lockersleutels kunnen in een envelop met daarop naam, klas en lockernummer ingeleverd worden, bij mevrouw De Rijk (gebouw Sardijn), de heer Noevers (gebouw Wielingen) of de receptioniste (helpdesk). Zijn de sleutels kwijt, dan brengen wij hiervoor

€ 7,50 in rekening. Graag dit bedrag in een enveloppe doen en afgeven bij bovengenoemde collega’s. De locker dient netjes en leeg achtergelaten te worden!

 

U begrijpt dat er kosten in rekening worden gebracht bij het kwijt zijn van boeken/iPad of schade aan de boeken/iPad.

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Administratie Scheldemond College             en        Klantenservice Van Dijk Educatie

Tel. 0118 479400                                                      tel. 088 20 30 303