Lessen Wielingen vanaf dinsdag 17 november online

Vanaf maandag 16 november t/m vrijdag 20 november worden er geen live lessen gegeven in Wielingen. Vanaf dinsdag 17 november worden de theorielessen van Wielingen online volgens rooster gegeven. Voor de leerlingen van Sardijn gaan de lessen vooralsnog gewoon door.

Dit weekend zijn we helaas geconfronteerd met 4 docenten die besmet zijn met het coronavirus. We hebben daarover heel intensief contact gehad met de GGD. Daarbij komt dat door het bron- en contactonderzoek van de GGD ook nog eens 5 andere collega’s in quarantaine moeten. Dit alles maakt dat ons onderwijs rooster technisch niet meer te organiseren is en we niet de leskwaliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent. Dit is voor ons doorslaggevend geweest.

We hebben daarom besloten om alle live lessen in Wielingen voor komende week te laten vervallen, dit alles in het belang van de veiligheid van jullie en onze collega’s. 
Dat betekent concreet dat morgen
•    Wielingen alleen open is voor die leerlingen die thuis niet opgevangen kunnen worden;
•    Vanaf dinsdag de lessen online zullen streamen volgens het rooster, uitgezonderd de praktijkvakken, LO en CKV lessen; 
•    De highschoollessen zullen deze week niet doorgaan (dat geldt ook voor de leerlingen van klas 1 en 2 van Sardijn). 

Graag wil ik speciale attentie vragen om regelmatig te kijken in Zermelo en in SOM. 

We vinden dit heel vervelend, maar we zullen er samen doorheen moeten. Hoe eerder we corona er onder hebben, hoe beter !

Met vriendelijke groet,

Eugène Fagg