Musical Class

Heb jij altijd al als een echte ster op het podium willen staan? Bij het Scheldemond College krijg je die kans!

Elke week werk je met de groep aan het instuderen van een avondvullende musical die aan het eind van het schooljaar wordt opgevoerd. Het streven is om steeds een bekende musical op de planken te brengen.

In de musical class lessen werk je aan je vaardigheden op het gebied van dans, zang en spel. Alle deelnemers aan de musicalklas zullen les krijgen op deze drie gebieden. Uiteraard word je hierbij begeleid door docenten uit de theater- en muziekwereld.

Ervaring of talent zijn absoluut geen vereiste om mee te kunnen doen. Hou je van musicals, ben je leergierig, sta je open voor nieuwe dingen en ben je creatief? Dan is er voor jou zeker een plekje op het toneel! Auditie doen voor deelname is niet aan de orde.

De lessen worden in schooljaar 2021-2022 gegeven op dinsdagmiddag het 7e t/m 9e lesuur (14:15 – 16:45). Voor de leerlingen van het 1e en 2e jaar valt dit onder de highschool lesuren. Vanaf het 3e leerjaar overlappen de reguliere lessen de lestijden van de musical. In overleg met teamleider en betreffende docenten wordt er individueel bekeken of je deze 
lessen kunt missen en op wat voor manier ze ingehaald moeten worden. Dit kan dus per leerlingen verschillend zijn. 
 

De volgende docenten geven de lessen: 

  • mevrouw Simons (muziek)
  • meneer van de Elburg (techniek)
  • mevrouw Kerst (zang)
  • meneer van Wijk (regie)
  • mevrouw Dua-Verhees (dans) 

 

Voor meer informatie kun je terecht bij docent mevrouw Dua, coördinator musical class via j.dua@mondia.nl. 

hsm

Op de foto hieronder werd het startsein voor High School Musical gegeven door de docenten, teamleider dhr. Schalkwijk en locatiedirecteur dhr. Heesters.

foto