Open Trainingen

Team Jumbo-Visma Academy organiseert dit najaar Open Trainingen. Heb jij weinig tot geen ervaring met wielrennen, baanwielrennen, mountainbiken of veldrijden en vind je het gaaf om de sport te proberen?

Meld je dan aan voor de Open Trainingen in Wemeldinge en Goes. Tijdens de Open Trainingen leer je hoe je bochten rijdt, in een groep fietst en nog veel meer!    
 

  • Doe mee waar, wanneer jij wilt;    
  • Je kunt je inschrijven voor één of meerdere trainingen;   
  • Maak gratis gebruik van een leenfiets en – helm;   
  • Plezier staat voorop!   

  
De Open Trainingen in provincie Zeeland zijn op woensdagavond 8 & 15 september tussen 18.30 – 19.00 uur in Wemeldinge. Verzamelplek: Hubo Wemeldinge (Bonzijweg). Op zaterdagochtend 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober en 23 oktober tussen 09.30 – 11.00 uur vinden de Open Trainingen plaats op de Skeelerbaan in Goes-Zuid.

Team Jumbo-Visma Academy organiseert Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. Ben jij tussen de 13 tot en met 18 jaar oud, heb je weinig tot geen ervaring met wegwielrennen, baanwielrennen, mountainbiken of veldrijden en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe dan mee met de gratis Open Trainingen!  

Aanmelden en meer informatie.