Startsein High School Musical

Dinsdag 14 september is het officiële startschot gegeven voor de nieuwste activiteit op het Scheldemond College: High School Musical.

Leerlingen uit deze musicalklas volgen elke week lessen in zingen, acteren en dansen op de dinsdagmiddag. Aan het einde van het schooljaar zullen de deelnemers hun talenten op het podium laten zien in een spetterende musical. Bij het instuderen worden leerlingen begeleid door een professioneel team van docenten met ervaring in de muziek- en theaterwereld.  

Bij deze kick-off was het volledige artistieke team compleet. Marcela Simons (muziek) en John van de Elburg (techniek) zijn voor Scheldemond bekende gezichten. De drie nieuwe docenten voor dit project zijn Mariska Kerst (zang), Diemer van Wijk (regie) en Jorina Dua-Verhees (dans). De bijeenkomst stond in het teken van kennis maken en alles voorbereiden voor de eerste les op dinsdag 21 september. De lat wordt gelijk hoog gelegd. Als eerste productie is er gekozen voor de bekende titel Disney's High School Musical. Diemer zal het script aanpassen naar Scheldemond college. Op die manier zal er een hoop herkenbaarheid in het stuk terug komen.  

Het team heeft er zin in. Op een succesvol eerste jaar!