Sport, Hospitality

Levensecht leren staat voorop. Je geeft elkaar les in de sport of opent de deuren van het restaurant Colours om jouw gasten te ontvangen!
springkasteel

Waarom kiezen voor deze richting?

Misschien heb je al een bijbaantje in de horeca of in een supermarkt? Of ben je actief als sporter bij een lokale sportvereniging. Je leert je verder te kijken. Allerlei aspecten komen aan bod: van gastheer of gastvrouw zijn in een restaurant tot het organiseren van een leuke sportclinic. Wat je ook kiest, je sluit altijd af met een eigen evenement. Goed om te weten: na het behalen van je diploma kun je nog alle kanten op!

Wat doe je?

  • Je wordt een kei in gastvrijheid: in ons eigen restaurant Colours kun je oefenen om de perfecte gastheer of gastvrouw te worden. Van reserveringen bijhouden en gasten bedienen tot menu’s samenstellen en de tafels leuk vormgeven.

of

  • Je leert onder andere hoe je jouw passie voor sport kunt overbrengen op anderen en hoe je een leuke workshop of een vet evenement organiseert.

Voor wie?

In het derde en vierde jaar van M@VO kies je uit twee beroepsgerichte programma’s:Sport, Hospitality of Multimedia,Techniek en Vormgeving (MTV)