15 juni: High School Musical

De opvoering van de musical 'High School Musical' komt steeds dichterbij! Woensdag 15 juni is het zo ver. Tot die tijd wordt er nog hard gerepeteerd om alle disciplines samen te laten komen.

Cast

d

Hannah Slikkerveer rol: Sasha

Hoi, ik ben Hannah, ik ben 14 jaar en ik vind het erg leuk om te zingen in mijn vrije tijd. Dat is ook de reden dat ik meedoe met de musical. Ik speel Sasha, de egoïstische diva van de school. Het leuke van deze rol is dat het compleet buiten mijn comfortzone ligt en ik heel iemand anders dan mezelf moet spelen. Ik hoop dat jullie gaan genieten van de musical. Tot dan!

d

Ayla van der Meij Rol: Tessa

Ik ben Ayla en ik speel Tessa. Tessa is superslim en de grootste nerd van de school. Het leukste liedje vind ik de Scheldemond Cheer omdat er zoveel energie in zit. Ik hoop dat jullie de musical leuk vinden.

evi

Evi van Schoote Rol: Lisa

Ik speel Lisa in de musical, een nerd die alle aankondigingen van de verschillende activiteiten op Scheldemond doet. Wat ik zo leuk vind aan musical is het dansen, zingen en acteren. Je doet het gewoon allemaal. Het leuke is dat het dingen zijn die je normaal niet doet en dat je iemand anders kunt zijn. Ook qua kleding.

feline

Féline de Meij Rol: Charlie

Hey, ik ben Féline en ik ben 15 jaar oud. In de musical speel ik verschillende rollen, waarvan Charlie de grootste is. Charlie hoort bij het JVOZ-team en vindt sporten het belangrijkste. Ik vind zelf dansen het allerleukst. Vooral de finale dans vind ik het allerleukste. We hopen natuurlijk dat je komt kijken en veel plezier gaat hebben. Zie ik je bij de musical?

Femke V

Femke Vuijk Rol: Rachel

Ik ben Femke en ik ben 13 jaar. Ik speel Rachel in de musical, een emo die de cello speelt. Dat vertelt ze in een liedje, waar ik dus solo in mag zingen. Dat vind ik ook het allerleukste lied. Verder speel ik ook nog een docent in de show. Ik wilde graag meedoen omdat het me leuk leek om dit met vrienden te doen. Geniet van de voorstelling straks!

floortje

Floortje Nieuwenhuis Rol: Babs

Ik ben Floortje en ik ben 12 jaar. Ik speel Babs, een vriendin van Rachel en dus ook een emo. Ik vind mijn rol heel leuk, omdat het bij me past. Iedereen zou musical moeten doen, omdat je ontzettend veel lol hebt met elkaar. Dat vind ik er het allerleukst aan.

hailey

Hailey Gerber Rol: Zenna

Ik ben Hailey en 13 jaar. Ik speel Zenna, een meisje van de JVOZ. Zenna is een stoere meid, maar houdt ook een hoop verborgen voor de andere JVOZ’ers. Ik doe mee aan de musical omdat ik dol ben op toneelspelen en op dansen.

Jonathan

Jonathan Wagenmakers Rol: Tom

Ik ben Jonathan en 12 jaar oud. Ik speel Tom in High School Musical. Tom is een stoere jongen die erg goed is in sport. Maar hij wil ook graag zingen, wat zijn vrienden uit het team niet echt kunnen begrijpen. Het leukste aan musical vind ik zingen, dansen en spelen en alles erop en eraan. Nu ben ik de enige jongen in de groep. We doen hartstikke leuke dingen, dus als je interesse hebt: probeer het volgend jaar ook eens!

Naomi

Naomi van Unen Rol: Naomi

Hoi, ik ben Naomi, ben 14 jaar en speel Naomi. Heel grappig om een rol te hebben met dezelfde naam. Mijn rol traint bij de JVOZ, waar ik zelf niet bij zit. Ik vind het op musicalles vooral heel gezellig met mijn vriendinnen. Wanneer er nog meer mensen aansluiten, wordt het vast nog gezelliger.

 

Olivia

Olivia Pieterse Rol: Kimberly

Ik speel Kimberly in het stuk, de onhandige componiste. Ik vind mijn rol superleuk, omdat het iemand anders is dan ik zelf ben. Je leert je echt inleven in je rol en dat vind ik superleuk. We doen heel veel samen en het is altijd gezellig in musicalklas.

Sarah

Sarah Scheermeijer Rol: Amy

Ik ben Sarah, 15 jaar en ik speel Amy. Amy hoort tot het emo-groepje in de school. Ik vind het heel leuk om te spelen, omdat ik zelf helemaal niet zo ben. Ik vind musicalklas heel leuk en gezellig met mijn vriendinnen. Het leukste nummer vind ik We Breken Los.

Syenne

Syenne Geernaert Rol: Lola

Ik ben Syenne en ik speel Lola in de musical. Samen met Lisa is zij de omroeper van de school. Omdat ze alles weten, zijn ze ook wel een beetje nerdy. Ik ben met musical begonnen omdat ik erg introvert ben en ik eens wat anders wilde proberen. Dansen vind ik erg leuk en dat probeer ik zo goed mogelijk te doen.

yara

Yara Wage Rol: Maartje

Ik ben Yara en 14 jaar. Ik speel emo Maartje in de musical. Superleuk om een persoon te spelen die ik normaal helemaal niet ben! Ik hoop dat jullie er straks van gaan genieten en het een leuke musical vinden.

Nora

Nora Robinson Rol: Gwen

Ik ben Nora, 16 jaar oud en ik speel Gwen. Gwen is nieuw op school, hartstikke slim en is verliefd op Tom. Ik zit op musicalklas omdat deze show mij een mooie uitdaging leek. Ik wil graag HBO Muziektheater doen en dit is een mooie manier om ervaring op te doen. Het leuke aan de rol vind ik dat ik er een diepere laag aan kan geven. Zo wordt ze verliefd zonder dat ze dat zelf eigenlijk doorheeft en komt ze erachter dat ze musical heel leuk vindt, terwijl ze denkt dat ze alleen maar 'slimme’ dingen moet doen. Ik hoop dat jullie gaan genieten van de voorstelling, tot dan!

Femke L

Femke Labeur Rol: Mevrouw Hoogeveen

Hoi, ik ben Femke, 17 jaar en ik vind het erg leuk om muziek te maken, te zingen en te acteren. Vandaar dat ik meedoe met de musical. Ik speel mevrouw Hoogeveen, de fictieve dramadocente van Scheldemond. Haar karakter is nogal overdreven en dramatisch, wat dus ook zo gespeeld moet worden. Dat vind ik een mooie uitdaging.

melda

Melda Vural Rol: Jasmijn

Mijn naam is Melda, ik ben 15 jaar en ik speel Jasmijn in de musical. Jasmijn is een studiebol en een beetje een nerd. Ik koos om mee te doen met de musical omdat mijn moeder graag wilde dat ik mee ging doen. Het is heel leuk, want iedereen is erg aardig en doet altijd vol mee.

becky

Becky Hill Rol: Romy

Hoi, Ik ben Becky en ik ben 14 jaar. Ik speel Romy in de musical. Romy is het zusje van Sasha en wordt een beetje door haar gepest. Sasha vindt dat zij ook een diva moet zijn, maar Romy wil dat eigenlijk helemaal niet. Ik doe mee aan de musical omdat ik van dansen en acteren houd.

 

Toegangsticket reserveren

Ga langs de receptie of stuur een e-mail naar receptiesardijn@mondia.nl

Programma

De musical High School, bekend van de film en tv-series, is speciaal voor Scheldemond bewerkt en geeft een (uitvergrootte) indruk hoe de gang van zaken op een middelbare school verloopt.

  • Woensdag 15 juni
  • Start 19.30 uur (duur 90 minuten)
  • Aula van gebouw Sardijn