Weer fysiek les locatie Wielingen

Alle ouders en verzorgers van onze leerlingen hebben bijgesloten brief ontvangen. In de brief wordt aangegeven dat de fysieke lessen op de locatie Wielingen weer starten vanaf maandag 23 november.

Afgelopen zondag moesten we u helaas melden dat we ons onderwijs vanuit gebouw Wielingen niet meer live konden aanbieden vanwege het feit dat het door het aantal corona besmette docenten niet meer organiseerbaar was. Het ging daarbij uiteraard om de veiligheid van uw kind, onze leerling en onze collega’s.

We zijn nu bijna een week verder en we kunnen constateren dat het aantal besmette leerkrachten niet is toegenomen en dat de quarantaine periode voor de meesten voorbij is. Mocht er de komende dagen niets bijzonders gebeuren, je weet maar nooit in deze bijzondere tijd, dan is Wielingen weer normaal open vanaf maandag 23 november a.s.

Wel is het zaak dat de leerlingen goed blijven kijken in Zermelo en SOM.

De leerlingen die een Chromebook in bruikleen hebben meegenomen dienen deze aanstaande maandag ook direct in te leveren bij de receptie van Wielingen. Neem daarbij het contract mee, zodat deze voor ontvangst kan worden afgetekend.

Wij hopen dat we een dergelijke maatregel niet meer hoeven te nemen en dat u allen gezond mag blijven!

 

Met vriendelijke groet,

Eugène Fagg, locatiedirecteur Scheldemond College

Felix van der Meer, teamleider vmbo/mavo