Musical klas

Heb jij altijd al als een echte ster op het podium willen staan? Bij het Scheldemond College krijg je die kans! Je kan musicallessen volgen bij Highschool Musical Class. Elke week werk je met de groep aan het instuderen van een avondvullende musical, die aan het eind van het schooljaar wordt opgevoerd. Hou je van musicals, ben je leergierig, sta je open voor nieuwe dingen en ben je creatief? Dan is er voor jou zeker een plekje op het toneel! Auditie doen voor deelname is niet aan de orde.
8 juni Musicals in Concert: De leerlingen van de musical klas zijn druk aan het repeteren voor de voorstelling ‘Musicals in concert’. 8 juni om 19.30 uur gaat het doek open en zullen zij de sterren van de hemel dansen, zingen en spelen. Uiteraard zijn ook de leerlingen van highschool techniek en mtv betrokken bij de voorbereidingen voor het decor en licht en geluid. Na de meivakantie kunnen de gratis tickets opgehaald worden bij de recepties van onze school.

Floortje:

Ik vind musical klas leuk omdat ik er vrij kan zijn. Ik ben elke week mijzelf en voel mij er fijn bij! Er zijn leuke docenten en mede leerlingen. Het is goed geregeld en echt zeker een aanrader.

Sune:

Ik vind het leukste aan musical klas dat je samen als een groep iets opbouwt en het is ook gezellig en iedereen is vrienden met elkaar.

Feline:

Het leukste vind ik persoonlijk acteren en wanneer alles bij elkaar komt dus dat alles 1 geheel vormt zodat je echt kan zien waar je aan hebt gewerkt met z’n allen.

Noë:

Ik ontmoet nieuwe leuke mensen en is heel gezellig.

Veerle:

Ik speel Charlie. Ik vind musical leuk omdat ik hou van zingen en acteren, ik voel me vrolijk als ik iedere keer weer op het podium sta.

Jip:

Het is altijd gezellig en we helpen elkaar als er iets is en als iets niet lukt 🙂

Olivia:

Je maakt vrienden hier, en je hebt veel plezier!

Mirelle:

Het voelt als één grote familie en je wordt heel goed gesteund.

Ivar:

Het is gezellig en de mensen zijn aardig

Anisha:

Het is heel altijd gezellig; één gezellige groep samen.

Luna:

Er is heel veel positiviteit en iedereen gaat goed met elkaar.

Evi:

Omdat je kunt zijn wie je wilt!

Sarina:

Musical class is leuk, omdat je leert nieuwe dingen ontwikkelen voor publiek.