Kleding bestellen

Iedere leerling dient tijdens de sportlessen te beschikken over de juiste kleding. Klik op de studierichting en leerjaar van uw zoon of dochter en u vindt alle informatie voor het bestellen van de kleding.
De sportkleding voor de leerlingen van gebouw Wielingen vmbo-mavo leerjaar 1, worden uitgedeeld tijdens de eerste sportles. U dient deze dus niet zelf te bestellen, de betaling regelen we na het uitdelen van de shirts.

Bestel de kleding van het juiste leerjaar via de buttons hierboven. U gaat dan automatisch naar de webshop van de leverancier en ziet alleen de kleding die van toepassing is voor het gekozen leerjaar en studierichting.

Op de website staat duidelijk aangegeven wat een leerling minimaal in zijn bezit moet hebben. We verwachten dat een leerling beschikt over het minimum aantal, meer mag uiteraard altijd. Mocht u later in het schooljaar bij willen bestellen dan kan dat ook. Heeft u nog kleding uit een ander jaar en deze is nog naar wens dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken. Bestelt u voor 1 augustus 2023, dan wordt de kleding op school geleverd en geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestelt u zelf kleding na 1 augustus dan wordt het afgeleverd bij uw adres en de verzendkosten van €8,95 worden naar u doorberekend.

Kosten
De voorgaande jaren hebben wij de kosten van de kleding opgenomen in de bijdrage voor de schoolkosten. Vanaf dit schooljaar bestelt u de kleding zelf en wordt de factuur gelijk naar u gestuurd.