Aanmelden

Inschrijven brugklas

Leuk dat u uw zoon of dochter gaat aanmelden voor de brugklas. Klik op de blauwe button en u gaat naar het aanmeldformulier. Lees voordat u start onderstaande informatie, zodat u alle gevraagde gegevens bij de hand heeft. Aanmelden voor klas 2 en hoger gaat nog niet digitaal. Het inschrijfformulier kunt u aan de rechter kant van deze pagina downloaden.

Informatie over digitaal aanmelden

Dit jaar starten we met digitaal aanmelden. Lees hieronder wat u moet weten over het aanmeldproces:

  • Er kan alleen digitaal aangemeld worden. Dit kunt u uitsluitend doen in de week van 25 maart t/m 31 maart.
  • U hebt een computer of tablet met internetverbinding nodig. Het kan eventueel ook met een mobiele telefoon maar dit is minder goed leesbaar.
  • Houdt het burgerservice-nummer (BSN) van uw kind bij de hand (deze vindt u op het paspoort of de identiteitskaart).
  • Als uw kind ondersteuning (voor bijvoorbeeld dyslexie) nodig heeft, dan willen we graag dat u de (dyslexie) verklaring als bijlage toevoegt bij het aanmelden.
  • Vragen over het invullen van het formulier kunt u aan de groep 8 leerkracht stellen.
  • Voordat u het formulier kunt invullen, moet u eerst uw e-mailadres invullen. U ontvangt dan een bevestigingscode op dit e-mailadres. Deze code vult u in om door te gaan naar het digitale aanmeldingsformulier.
  • Alles ingevuld? Dan kunt u de samenvatting van de aanmelding op het einde ook zelf opslaan.
  • De vo-school ontvangt het digitale aanmeldformulier en controleert dit met de gegevens van de basisschool.
  • Zodra wij klaar zijn met de verwerking en controle van de aanmeldingen ontvangen de ouders en leerling een definitieve bevestiging van inschrijving, dat hopen wij voor 1 juni afgerond te hebben.
  • Donderdagmiddag 6 juni worden alle nieuwe ingeschreven leerlingen verwacht op de school van hun keuze voor een kennismaking met de nieuwe klas en mentor. Hiervoor ontvangt uw zoon of dochter een aparte uitnodiging.
Plaatsing

In welke brugklas je terechtkomt, hangt af van het advies van de leerkracht van groep 8. Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de klas dan proberen we daar rekening mee te houden. Je kan dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Kennismakingsmiddag

Donderdag 6 juni kun je kennismaken met je mentor en je klasgenoten. We laten de school zien, leggen uit hoe de eerste week na de vakantie eruit ziet en natuurlijk leer je je klasgenoten beter kennen. De uitnodiging hiervoor ontvang je ter zijner tijd van ons.

Inschrijven klas 2 of hoger

Het aanmeldformulier vindt u rechts op deze pagina. U kunt ook contact opnemen met de leerlingenadministratie zodat zij een aanmeldformulier naar uw huisadres kunnen sturen via leerlingenadministratiesmc@mondia.nl.  Klas 1 aanmeldingen gaan digitaal, klas 2 en hoger aanmeldingen schriftelijk.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of bekijk de schoolbrochure.