Voorlichtingsavond: Gamen, de na- en de voordelen!

Deze unieke voorlichtingsavond, voor ouders en tieners, is een kans om met elkaar in gesprek te gaan over wat gameverslaving is, hoe je dat voorkomt, herkent en keert, maar ook wat de mooie kanten zijn van technologie en de kennismaking van kinderen daarmee. Grijp de kans om jouw vragen te stellen aan (ervarings)deskundigen en studenten op het gebied van gamen en op het gebied van welzijn.

Sprekers: Loek van der Linde, werkt als hoofd Data Science Lab van Joint Research Center Zeeland (UCR, HZ University of Applied Sciences, Scalda) en Anita Rijn, werkt als seniorpreventiemedewerker bij EmergisPreventie 1NUL1.

Studenten: Stefan Wurpel | studeert ICT aan de HZ University of Applied Sciences en Noa van der Feen | studeert psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Gespreksleider: Rianne van der Feen-Kooiman.

Aanmelden voor de gratis bijeenkomst op 28 mei in Middelburg kan via: https://dezb.op-shop.nl/6779/gamen-de-na-en-voordelen/28-05-2024

Aanmelden voor de gratis bijeenkomst op 13 juni in Goes kan via: https://oosterschelde.op-shop.nl/7261/gamen-de-na-en-de-voordelen/13-06-2024