JVOZ

Droom jij er van om de nieuwe Rick van Drongelen of Ilham Abali te worden? JVOZ-ers gaan naar school op het Scheldemond College en trainen direct aansluitend 4 keer per week. School en voetbal worden op hoog niveau gecombineerd.

Goed contact en korte lijntjes tussen de school en JVOZ belangrijk. Niels Slager Hoofd Opleidingen JVOZ en werkzaam bij het Scheldemond College heeft veel contact met de coördinatoren van de school en de trainers van JVOZ. Is er bijvoorbeeld afwijkend gedrag of mindere schoolprestaties dan wordt in overleg gekeken naar mogelijkheden om dit te verbeteren. Dit kan resulteren in extra aandacht tijdens trainingsuren waardoor iemand minder kan trainen. Diverse spelers 
en speelsters krijgen uitnodigingen voor een stage bij een BVO of een activiteit bij de KNVB. In overleg met de topsportcoördinator krijgen zij dan verlof.

Je voetbaltalent ontwikkelen is belangrijk maar een diploma halen ook. Door deze samenwerking krijgen beiden de juiste aandacht en wordt er zoveel mogelijk uit de spelers/leerlingen gehaald.

 

jvoz