Oud-leerling bedankt docent in SBS6 programma

Oud-topsportleerling van onze school, Siebe Schieman, heeft de topsportcoördinator Michael Bronner bedankt in het SBS6 programma ‘De Helden van het Onderwijs’. Siebe voetbalt bij Sparta Rotterdam. De combinatie van topsport, school en de reistijd naar zijn woonplaats Axel was pittig. “Siebe: goede gesprekken met de topsportcoördinator hebben mij erg geholpen in de topsport, maar ook met de ontwikkeling van mij als persoon en het behalen van mijn diploma”. Siebe heeft hem daar speciaal voor bedankt met uiteraard een sportieve activiteit. De uitzending werd 29 januari uitgezonden op SBS6.

Bekijk de video 

Het programma Helden van het Onderwijs

We zien onze docenten zwoegen en staken, online les geven en het beste ervan maken in bijzondere situaties. Wat we niet zien, is hoe diezelfde docenten het verschil maken in de levens van jonge mensen. Na twee succesvolle seizoenen, richten we de komende vier weken nog meer spotlight op het onderwijs. De docenten van Nederland verdienen meer dan alleen aandacht dus verrassen hun eigen leerlingen en studenten ze met dromen die uitkomen.

In de zoektocht naar de Helden van het onderwijs kijken we binnen in allerlei soorten onderwijs, van Hogescholen, MBO vakscholen, topsportonderwijs, speciaal onderwijs, Daltonscholen tot Freinetscholen. Samen met de leerling wordt de onderwijsheld, door middel van een vette verrassing, in het zonnetje gezet.