Docent in beeld: meneer Clowting

De leerlingen van Highschool Social Media & Vormgeving hebben meneer Clowting geïnterviewd. Lees snel verder voor alles wat je nog niet wist over meneer Clowting. 🚀𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗴𝗿𝗮𝗽𝗽𝗶𝗴𝘀𝘁𝗲 𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗴𝗲𝗸𝘀𝘁𝗲 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝘂𝘄 𝗹𝗲𝗲𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻?Wanneer ik leerlingen buiten schooltijd zie en ze zichzelf helemaal gaan verstoppen.𝗪𝗮𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝗯𝗼𝘃𝗲𝗻𝗮𝗮𝗻 𝘂𝘄 𝗯𝘂𝗰𝗸𝗲𝘁𝗹𝗶𝘀𝘁?Natuurlijk als eerst dat al mijn leerlingen overgaan, maar ik zou ook graag de wereld willen rondreizen. Dat wil ik ook waarmaken, ik ga dit jaar naar Japan. 🗾𝗪𝗮𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱𝘁 𝘂 𝗵𝗲𝘁 𝗺𝗼𝗼𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗶𝘀𝗸𝘂𝗻𝗱𝗲?Dat een bepaalde manier van denken en stapjes zetten je tot het goede antwoord kan brengen en dat je op die manier je doel bereikt. 🧮𝗭𝗼𝘂 𝘂 𝘇𝘄𝗲𝗺𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗵𝗮𝗮𝗶𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝟮𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗲𝘂𝗿𝗼?Dat ligt er natuurlijk aan of ze bijten want als ze bijten natuurlijk niet! 🦈𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘂𝘄 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗯𝗹𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿?Het is niet echt een blunder, maar ik vind het niet zo fijn als ik namen verkeerd zeg. Als anderen mijn naam verkeerd uitspreken vind ik dat ook niet zo leuk, daar heb ik eigenlijk een hekel aan.𝗔𝗹𝘀 𝘂 𝗸𝗼𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗿𝗲𝗶𝘇𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗲𝗹𝗸 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗼𝘂 𝘂 𝗴𝗮𝗮𝗻?Natuurlijk is de tijd nu wel heel erg goed, corona is voorbij en de zomer komt er lekker aan, maar ik vond mijn studententijd toch ook wel heel erg leuk. Dus dan zou ik teruggaan naar mijn studententijd. 📚𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘂𝘄 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗮𝗻𝗴𝘀𝘁?Mijn grootste angst is dat er iets gebeurd met mijn dierbaren.𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗼𝗲𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝘇𝗼𝘂 𝘂𝘄 𝗵𝗮𝗿𝗲𝗻 𝗸𝗻𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻?Ik zou het voor geen cent doen. 🪙𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘂𝘄 𝗴𝗲𝗵𝗲𝗶𝗺𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁?Ik heb niet echt een geheim talent. Ik heb wel een openbaar talent en dat is natuurlijk wiskunde! 😊