Groep 8

De overstap van groep 8 naar de brugklas. Spannend, maar jij bent er klaar voor! Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een school en een opleiding die bij je past. Via de online rondleiding kan je al een kijkje nemen in onze school en welke keuzes er allemaal zijn. Leerling Lena (links) laat je graag locatie Wielingen VMBO/MAVO zien. Leerling Nikita (rechts) gaat jullie rondleiding in locatie Sardijn HAVO/VWO. Op de website en onze brochure vind je ook veel informatie. 

Kijk lekker rond op de site, bekijk de filmpjes en volg ons via Instagram en Facebook.

 

Schoolbrochure

Brochure

 

Voorlichtingsavonden en open dag

We organiseren op onderstaande data de voorlichtingsavonden en open dag. Wil je dat we je op de hoogte houden? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan alle informatie per e-mail. 

  • 28 januari en 3 februari 2021  hebben we online voorlichtingsavonden voor ouders en leerlingen van groep 8 georganiseerd. Je kan ze terugkijken op onze online voorlichtingspagina.  
  • Helaas kunnen we jullie voor de open dag niet onze schoolgebouwen verwelkomen. We zijn een virtuele schooltour aan het organiseren en geven zo snel mogelijk meer informatie.
  • Meld je aan via onderstaand formulier en we houden je op de hoogte van de activiteiten die we voor groep 8 leerlingen en ouders/verzorgers organiseren.   

 

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alles rondom de virtuele schooltour? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Zodra er wijzigingen of nieuwe informatie is dan brengen we je op de hoogte via de mail. 

Ontvang je na het verzenden van het formulier geen bevestiging, controleer dan je spam box of stuur een e-mail naar de leerlingenadministratie met daarin jullie gegevens. 

De aanmelding is alleen voor leerlingen uit groep 8. Zit je in groep 7? Dan willen we je vragen om je niet aan te melden. 


Aanhef ouder/verzorger

Na aanmelding voorzien we je alleen van informatie over de open dag en voorlichtingsavonden.
Na 14 maart verwijderen we alle gegevens.